,

Predstavitev štipendijskega programa Kluba Alpbach Senza Confini

?6 March 2019, 10:30 – 12:00

?Univerza v Ljubljani / University of Ljubljana – Kongresni trg 12, 1000 Ljubljana (see it on Google Maps)

 

V tirolski vasici Alpbach se že več kot 70 let v drugi polovici avgusta zberejo vidni predstavniki znanosti, gospodarstva, politike, kulture in civilnih družb in razpravljajo o nekaterih najpomembnejših temah današnjega časa. Evropski forum Alpbach slovi po interdisciplinarnih diskusijah, ki se odvijajo v okviru v obliki več kot 200 plenarnih razprav ter delavnic na temo zdravstva, tehnologije, politike, prava in gospodarstva.

Tudi letos bomo predstavili štipendijski program Kluba Alpbach Senza Confini, ki že 16 let podeljuje štipendije za udeležbo na forumu mladim do 30. leta, ki živijo v Sloveniji, severni Italiji in na Koroškem v Avstriji, ali so v tej regiji pridobili večino svoje izobrazbe. Na dogodku boste izvedeli več o programu letošnjega foruma in o pogojih ter uporabnih namigih za uspešno prijavo za štipendijo Kluba Alpbach Senza Confini, ki krije kotizacijo za dogodek v vrednosti 1.400 € ter stroške bivanja v času foruma v Alpbachu.

Kdaj? 6. 3. 2019 ob 17. uri
Kje? Rektorat UL (Kongresni trg 12), Vogalna soba

več informacij o samem dogodku: https://www.kc.uni-lj.si/dogodki/predstavitev-tipendijskega-programa-kluba-alpbach-senza-con.html

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.